torstai 17. heinäkuuta 2008

Voi Rölli

Siis voi Rölli, olet siis todella jäänyt kiinni itse teosta! Fanny yllätti sinut sohvan vierestä täydessä unessa mokomakin tyynyn ryöstäjä ja annoit sitten vielä ottaa todistusaineitoa kuvan muodossa. Mukavasti olet sitten pedannut itsellesi...toivottavasti uni maistui sillä emännälle tuli taas yksi harmaa hius. Luuleeko toi koiran roikale, että kun kissatin saa nukkua missä melkein vaan niin kyllä sitten minäkin teen oloni extra mukavaksi vaikka omin avuin.
Jotain hyvääkin... Rölli on saanut kaverin Bordercollie Splitistä. Split juoksuttaa Rölliä metsälenkillä koko koira vauvan energialla (Split on n.5kk) . Splitin kuvan on ottanut
Esa Mutka.
Kyllä siinä Röllin alkavat jenkkakahvat kevenee varsinkin kun ruokakuppi ilmaantuu nokan eteen vain ruoka-ajaksi, eikä enään pääse närppimään pitkin päivää. Yhtään kauempaa kippoa ei voi näkyvillä pitää sillä Sirius hyökkää välittömästi osingolle vaikka se juuri olisi syönyt omat ruokansa.
Metsässä juokseminen on hikistä hommaa :) Rölli syöksyy välillä kavervikkoon suonlaidalla viilentämään itseään ja Split seuraa kuin hai laivaa tökkimään kaverin uuteen raviin. Mukavaa että on koira kaveri juoksuttamassa, sillä emäntä ei moiseen raviin pysty, hyvä että pysyy lenkkareineen noiden kojoottien perässä :)

Ei kommentteja: