perjantai 26. syyskuuta 2008

Budjetoitujen tehtävien ylitys

Ällistykselläni ei aluksi ollut rajaa, siis häh miten ne tonne on päässyt. Ällistys muuttuu tuskan ähkäisyksi, tota hommaa ei ollut kyllä budjetoinut kun kissat itselleni hankin ;) Pojat olivat keksineet reitin keittiön kaapiston päälle ja sieltä ne iloisesti virnistellen heittelivät pölypalloja alas ja liukuivat sulavasti keittiön tuuletin hormin rosoista pintaa alas saaden kammottavat pöly rantut sen pintaan. Normaalisti vaihdan kaapistojen päällä olevat Turun Sanomat uusiin 2 kertaa vuodessa eli jouluna ja jussina ;) Joten siivous budjetti aikaistui tämän homman osalta merkittävästi, ei muuta kuin lehdet vaihtoon, rätti heilumaan ja juuriharjan kanssa hankaamaan tuuletin kuvun karheaa pintaa pölyttömäksi. Katit istuivat kuvun päällä ja kiekuivat riemusta. Eli taas mut on selätetty ja kiltisti lisäsin kaapiston päälle yhden koreista jossa nyt käydään ahkerasti torkkumassa ja mikä sen mukavampaa kuin tarkkailla perheen puuhia sieltä katon rajasta. Mokomat höpönassut :)

2 kommenttia:

MOOMI kirjoitti...

heeeei, unohdit kertoo et dobby tippus sinne ! :'DD

saila kirjoitti...

Huhuu, missäs päivitykset viipyvät?! Ja uudet kuvat pojjista!!

Täytyy sanoa, että aika usein tulee karvaisten perheenjäsenien avustuksella vastaan tilanne, jota ei ole budjetoinut tehtäviin asioihin tai kulueriin etukäteen... :P

Yhdenlainen esmerkki tuo meidän Usva-neitokainen... Enpä sijoitussopimusta tehdessäni arvannut projektin todella venyvän näin pitkäksi ja vieläpä laihoin tuloksin. No, elämä on.

Rapsuja pojille! Myös Röllille!