sunnuntai 17. elokuuta 2008

Näyttely lähenee...

Näyttelypäivä lähenee...iiks. Oma kevyt häkki on nyt hankittu, ei ollut muuten ihan niin yksinkertainen juttu kuin mä kuvittelin. Kuvittelin vaan meneväni eläinkauppaan ja ostavani sen kokoisen häkin että se täyttää kokonsa puolesta näyttely standardin ja on muuten tukeva, kivan näköinen ja tilava 2 kissan matkustaa. 5 elainkauppaa piti kiertää ja pari soitella läpi että sopiva löytyi. Häkit kun on pääasiassa tehty koiria varten. Kävin tuossa tutkimassa Dobbyn ja Siriuksen veljen Riksin kuulumisia kun löysin heidän bloginsa. Kyllä oli Riksi komea ja hienosti saanut menestystä näyttelyissä. Saa nähdä miten meidän käy :0. Pojat kun vielä eivät näyttelyissä ole olleet ja voivat vähän olla hämmästyneitä että mikäs juttu tämä nyt on. Onneksi Saila tulee vähän vahtimaan meidän touhuja ettei tule ihan hölmöiltyä :)


Fleece naru viuhka on ollut todella suuressa suosiossa, emännän näppäin sormi kameralla on vaan niin hidas että ei niin upeista ilmaloikista tahdo saada riittävän hyviä kuvia mutta katsotaan nyt jos vaikka onnistaisi :)

Rölli kehveli tarttee trimmata...mokoma metsän peikko tiputtaa kaikki karvansa pitkin lattiaa täytyy tilata aika lomaviikolle niin on sekin sitten hoidettu pois päivä järjestyksestä. Kuten poikien kastraatiokin jonka olen tilannut lomaviikon maanantaille heti näyttelyn jälkeen.

2 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Varmasti näyttely sujuu hyvin. Uskon että pojat ottavat homman veljensä tapaan rennosti, kehräten onnesta :) Tsemppiä koitokseen, me jännitetään kotopuolessa!

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä näyttelyyn. Eikä sitten sählätä ;)
Päivi ja koirulit