lauantai 13. joulukuuta 2008

Joulun odotusta...

Itikset osallistuu siis kaikkeen ;) en arvannutkaan miten hauskaa puuhaa jouluverhojen ripustus voisi olla, ennenkuin hätistelin kahta selvästi itseään joulukoristeiksi luulevaa katin pötkylää pois verhojen kimpusta. Uskaltaako kuusta tuoda sisälle?? Onko kokemuksia? Huolestuneena seurasin jo Siriuksen silmien loistoa kun se tutki koristekopan sisältöä...jee mitä leluja. Vasta nyt tulin ajatelleeksi että joulukukat taitaa olla täysin pois suljettu juttu...en moista ennen ole tullut ajatelleeksi kun mulla ei kovin usein kukkia ole kun ne jostain kumman syystä kuolee aina muutaman viikon päästä...kuivuuteet tai liikaan kosteutteen ;) Eikä Roope-kissa aikoinaan piitannut kuusesta tai koristeista tuon taivaallista...mutta nämä epelit taitavat olla ihan toista maata ;)

Ihanaa, tänä jouluna saa köllötellä perheen kesken kun jätin suosiolla vieraat kutsumatta niin ei tarvitse turhaa hössöttää ruokien ja muiden juttujen kanssa...ollaan vaan ja nautiskellaan vaikka onhan se kiva tavata ystäviä ja sukulaisia, mutta tällä kertaa tyydytään glögihetkeen tai kahvitteluun..ei ruokavieraita.

Laitan kuvia vielä tänään, Siriuksen ja Dobbyn jouluvalmisteluista ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kokemuksesta voin kertoa että vähän vikkelämpien kissojen omistajille on helpompaa jos kuusi on kiinnitetty esim. narulla kattoon johonkin koukkuun... Nimim. kuuset nurin alta viiden minuutin ALIAS Sanna, vanha kauppiskaveri :=)

Senja vm-67 kirjoitti...

Oikein mukavaa ja herkullista ensimmäistä joulua Siriukselle ja Dobbylle! Emailosoitteenne oli karannut, enkä saanut joulukorttia tulemaan. Laita joskus rivi orifame at gmail.com niin saan osoittesi ns. takaisin. Olisi kiva laittaa pojille tervehdyksiä.