keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Siestaa,töitä ja nokinenä

Kattia kanssa! Jätkät ottaa rennosti ja emännän otsapanta kiristää... Kissat eivät voi kun ihmetellä emännän pajatusta stressistä...mitä stressiä tässä nyt on valmiissa maailmassa? Ehkä stressi on vain ihmisten keksintö. Olis ihanaa kun ei koko ajan olis jotain "murehdittavaa" ja tällä luonteella kun vielä "murehtii" kaikki asiat etukäteen, nekin joita ei tarttis.
Pari "ihastuttavaa" yllätystä jälleen: mistä valkoinen kissa saa työpäivän aikana nokkansa nokeen?? Tunkemalla nenänsä takkanhoito välineisiin tietysti...murr Kissan naaman pesu on varsin "miellyttävä" ja värikäs operaatio kuten jokainen kissan omistaja voi vaan kuvitella :)

Tosimiehet eivät enään syö sovussa samasta ruokakupista. Eri kuppi pitää olla tai toinen murisee toisen odottamaan vuoroaan, ihan kuin ruoka olisi kortilla (ei tosiaan ole). Sillain olen katsonut että ruokaa jää aina vähän eli annos on riittävä kummallekin. Leikivat edelleen sovussa ja painitkin on varsin leikkisiä, joten todennäköistä on, että ruoka-astia kävi molempien päälle liian pieneksi ja siksi vähän isotellaan :) No ruokarauha on palannut kun kummallakin on oma kippo.

Ihana helle hellii :) katit nauttii emännän kanssa reporankana pitkällään ja ulkoillen

Ei kommentteja: